Referat: Grästorps IK/Vänersborgs HC - Bäcken HC

(1-0, 2-0, 2-3)
Skotten 36-43 (11-15, 16-9, 9-18)
En match med högt tempo och bra spel från båda lagen.
Vi utnyttjade våra PP och gjorde då både 1-0, strax föra periodvila och 2-0 en bit in i andra. 3-0 kom i mitten av andra och det såg lovande ut inför tredje. Fredrik varnade i pausen att leda med 3-0 är svårt i hockey och vad rätt han hade. Vi drog på oss två utvisningar efter ca 5 min, klarade spel 3-5 men orkade inte hålla emot utan Bäcken reducerade och tryckte in sin andra puck bara 2 min senare. ( Dock ett tveksamt mål då det fanns olika uppfattning om pucken var inne eller ej) Nerv i matchen igen, men sen gjorde vi 4-2 när det var lite drygt 7 min kvar och det kändes lite lugnare igen. Men bara 1 min senare stod det 4-3 och nervigt igen. Bäcken tog ut målvakten och där punkterade vi matchen genom att sätta 5-3 i öppen kasse.